Subscribe

RSS Feed (xml)

Powered By

Blogger Template From:
Free Blogger Skins

Powered by Blogger

Thursday, December 24, 2009

kucing rumah ko kat ne!!!

kesian gile kucing tu owh..kucing mne??..ala kucing tu lahh...
owhh yg tu..ok ape yg aku mrepek ni!! ade kucing kat ats bumbung jiran aku..(kat kmpg)
kucing tu tak pndi lompat..dh 5 hri atas bumbung tu..tak makn tak minum..tak mndi..tak solat..tak mngaji.tak sume!!kesian dohh
ok sarah jgn ngis..smlm aku nmpk cd 2pm!! nk bli!! my precious!!
aku rse smeagal (the lord of the rings) tahu prasaan aku..die hilang cincin dia!!

hri ni aku bli novel byk gile!!ade spe2 jeles kat sini?
mcm takde je =_=

nnti mak aku nk bli hp bru tuk aku..hehe yg ni aku yakin msti ade org jeles kat aku..
mngaku cpt!!...............TAKDE LGI!! taemin joget michael jackson hensem owhh.!!
ok sori alia..adriana ye ye je smlm bgtau aku die nmpk handphone corby..
klau bli takpe ah gak..klau camtu..aku nmpk org smlm..tah pape ah adriana ni..

wehh aku takde kwn kat kls nnti!! amira ngan faezah nye!!
aku ngan spe?? nichkhun??ok! no hal..haish..tahun depan saya akan jadi baik sangat..
betul-betul baik.

Thursday, December 24, 2009

kucing rumah ko kat ne!!!

kesian gile kucing tu owh..kucing mne??..ala kucing tu lahh...
owhh yg tu..ok ape yg aku mrepek ni!! ade kucing kat ats bumbung jiran aku..(kat kmpg)
kucing tu tak pndi lompat..dh 5 hri atas bumbung tu..tak makn tak minum..tak mndi..tak solat..tak mngaji.tak sume!!kesian dohh
ok sarah jgn ngis..smlm aku nmpk cd 2pm!! nk bli!! my precious!!
aku rse smeagal (the lord of the rings) tahu prasaan aku..die hilang cincin dia!!

hri ni aku bli novel byk gile!!ade spe2 jeles kat sini?
mcm takde je =_=

nnti mak aku nk bli hp bru tuk aku..hehe yg ni aku yakin msti ade org jeles kat aku..
mngaku cpt!!...............TAKDE LGI!! taemin joget michael jackson hensem owhh.!!
ok sori alia..adriana ye ye je smlm bgtau aku die nmpk handphone corby..
klau bli takpe ah gak..klau camtu..aku nmpk org smlm..tah pape ah adriana ni..

wehh aku takde kwn kat kls nnti!! amira ngan faezah nye!!
aku ngan spe?? nichkhun??ok! no hal..haish..tahun depan saya akan jadi baik sangat..
betul-betul baik.
 
 

Designed By Blogs Gone Wild!